B&B blog

Sorry, we zitten vol.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De dagen worden alweer wat langer en Nederland ontwaakt gestaag uit zijn winterslaap. Menig pittoresk dorpsstraatje veranderd in een ware bloemenzee door de uitbundig bloeiende bloesems en de kale bollenvelden worden hedendaagse Mondriaanse kunstwerken.

Dit is de tijd van Nederland op zijn  mooist. Niet alleen vanwege de fraai ontluikende natuur, maar zeker ook vanwege de aankomende periode van de lange weekenden. Met Pasen, Pinksteren, Koningsdag en hemelvaart voor de deur staan we aan het begin van een periode waarin mensen er weer lekker op uit trekken. Als B&B eigenaar zou je nu eigenlijk heel vaak moeten antwoorden als de titel van dit verhaal.

 

Paasweekend

Wij weten uit ervaring dat januari en februari moeilijke maanden kunnen zijn waarin het kan gebeuren dat je niet elk weekend al je kamers vol bezet hebt. Maar vanaf maart moet dat verleden tijd zijn en moet je minimaal alle weekenden vol zitten. Immers voor velen is het paasweekend de officieuze aftrap van het seizoen, of zou dat in ieder geval moeten zijn.

Als je je marketing activiteiten goed voor elkaar hebt kun je met gemak vanaf deze periode in de weekenden vol zitten en loopt het op door de weekse dagen ook lekker door. Zeker nu er een groeiend aantal mensen is wat ruim in zijn vrije tijd zit en die de financiële mogelijkheden hebben om deze tijd prettig in te vullen.


Hoe dan...

Maar wat nou als je je helemaal niet in dit verhaal herkent, wat als je nog lang niet vol zit. En wat nou als je eigenlijk geen idee hebt hoe dit wel voor elkaar te krijgen. Misschien is het dan tijd om eens kritisch naar je eigen aanpak te (laten) kijken. En ik zet bewust tussen haakjes dat je dit ook kunt laten doen. Want om anderen een kijkje te geven in jouw keuken vergt best wel LEF.

Heb jij genoeg LEF om van jouw B&B een nog groter succes te maken, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen om alle lege plekken in je bezetting op te vullen.

Stelling van de maand

Ik kies een B&B overnachting vanwege

B&B Hulplijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, meld je nu aan.