Online marketing

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Online is de toekomst

Vandaag de dag is online het voornaamste kanaal om je gasten te benaderen. In 2015 is het aantal online boekingen van een overnachtingen met 12% gestegen. 80% van de Nederlanders boekt een vakantie of weekendje weg online. Grote partijen als booking.com of airbenb.com zijn bepalend geworden in de reserveringsmarkt. Hoe kun je je als betrekkelijk kleine B&B zelfstandige staande houden tussen al dit online geweld…

Dat kan, en best eenvoudig ook. Er is namelijk heel veel mogelijk in eigen beheer en wij kunnen je daarbij helpen. We brengen je wensen en mogelijkheden in kaart en bepalen samen met jou de ieale online strategie met als uiteindelijke doel meer omzet in jouw B&B.

Maatwerk

Wil je je eigen B&B starten of ben je benieuwd of er meer mogelijk is in je bestaande B&B? Heb je behoefte aan begeleiding en advies of wil je dat wij jouw B&B als gast beoordelen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We leveren maatwerk tegen uiterst scherpe tarieven. Het volledige overzicht van onze diensten vind je op onze menukaart.

Stelling van de maand

Ik kies een B&B overnachting vanwege