Webdesign

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bed & Breakfast ervaring

Als voormalig B&B eigenaar kunnen wij als geen ander met je meedenken over de invulling van jouw website. Deze ervaring combineren wij met de nieuwste technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Dit levert een moderne en gebruiksvriendelijke website op die je eenvoudig zelf kunt beheren. Van een simpele basis website tot uitgebreide functionaliteit in meerdere talen, het is allemaal mogelijk.

Maar webdesign houd voor ons niet op bij het maken van een fraaie website. Wij ondersteunen je bij het beheren van je website, bieden je een onderhoud strippenkaart en denken met je mee bij het opzetten van een online strategie om optimaal in contact te komen met toekomstige gasten. En ook dit is bij ons maatwerk, je hebt al een basis website vanaf € 295,-

Maatwerk

Wil je je eigen B&B beginnen of ben je benieuwd of er meer mogelijk is in je bestaande B&B? Is je website dringend aan vernieuwing toe, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We leveren maatwerk tegen uiterst scherpe tarieven. Het volledige overzicht van onze diensten vind je op onze menukaart.

Stelling van de maand

Ik kies een B&B overnachting vanwege